គ្រឿងផ្សំ
-សាច់គោប្រមាណ ៣ខាំ ហាន់ស្តើងៗល្មមមាត់។
-ម្ទេសប្លោកក្រហមមួយថ្លែ ខ្វេះបណ្តូល និងគ្រាប់ចោល ហើយកាត់វែងៗតាមបណ្តោយ ផ្លែម្ទេស។
-ខ្ទឹមស្លឹក 4-5ដើម លាងឲ្យស្អាតហាន់តូចៗ។
-ប្រេងឆា ខ្ទឹមស 2កំពឹស ចិញ្ច្រាំឲ្យម៉ត់ ម្ទេស 2 ផ្លែចិញ្ច្រាំឲ្យម៉ត់ដែរ ទឹកស៊ីអ៊ីវខាប់ 30ml សៀងមីសូស 5ml។
របៀបធ្វើទឹក Sauce ស្រោចពីលើ
ទឹកស៊ីអ៊ីវខ្មៅ 15ml ស៊ីអ៊ីវធម្មតា 15ml 15ml ទឹកខ្មេះ ម្សៅពោត 15ml។
របៀបធ្វើ
ដាក់គ្រៀងក្រៅធ្វើ ទឹក Sauce និងសាច់គោចូលគ្នា លាយឲ្យសព្វហើយទុកប្រមាណ 30នាទី។
ដាក់ខ្ទះឲ្យក្តៅ ហើយដាក់ប្រេងឆា ខ្ទឹមស ម្ទេស ចូលហើយឆា ក្រឡាប់ ឡើងចុះប្រមាណ 1នាទី។
ដាក់សាច់គោប្រទ្បាក់ ចូលឆាត្រឡប់ចុះឡើង ប្រមាណ 3នាទី។
ដាក់ម្ទេសប្លោក និងស្លឹកខ្ទឹមចូលឆា ត្រឡប់ចុះឡើង 2នាទីទៀត។
ពន្លត់ឡើង ដាក់ទឹកស៊ីអ៊ីវខាប់ និងស៊ីអ៊ីវ មីសូស ចូលហើយកូរ ឲ្យសព្វ ឲ្យចូលគ្រឿង។ មុខម្ហូបនេះ បរិភោគពេលក្តៅៗ ទើបឆ្ងាញ់ពិសា។